Juridisch Adviesbureau Jurisolva

De juiste oplossing voor uw juridisch probleem

 

Op deze internetpagina van de website www.utrecht.nl vindt u diverse informatie omtrent bouwen en verbouwen in de gemeente Utrecht. U kunt hier onder andere informatie uit bestemmingsplannen aanvragen en nagaan of u voor uw bouw of verbouwing een bouwvergunning nodig heeft.

Relevante websites

Op deze pagina treft u websites aan die u kunnen ondersteunen bij uw zoektocht naar meer informatie omtrent uw juridisch vraagstuk.

 

Op deze website kunt u diverse informatie met betrekking tot de wettelijke rente raadplegen. Tevens vindt u op deze website een tool voor het berekenen van de wettelijke rente.

 

 

De Nationale ombudsman behandeld klachten tegen bijna alle overheidsinstanties. Op de website kunt u onder andere rapporten naslaan die opgesteld zijn naar aanleiding van een ingediende klacht.

 

JuriSolva is niet aansprakelijk voor de content van de hierboven beschreven websites. Mocht u enige onjuistheden in de content van deze websites ontwaren, gelieve contact met ons op te nemen. Wij zullen ons hierna informeren omtrent deze onjuistheden, en eventueel besluiten de link naar de betreffende website te verwijderen.

Utrecht.nl - bouwen en verbouwen

Wettelijke rente.net

De Nationale Ombudsman